چگونه بدون تحمیل هزینه‌ اضافه در نمایشگاه حاضر شویم؟

بعد از طی کردن مراحل مختلف اخذ زمین در سالن مناسب، انتخاب غرفه‌ساز شایسته، طراحی و ساخت غرفه با کیفیت، اینک زمان تجهیز غرفه فرا رسیده است.

میز و صندلی، مبلمان اداری، میزهای اطلاعات جهت پاسخگوئی به ارباب رجوع، صندلی‌های کانتر، سیستم‌های سمعی-بصری، تلویزیون‌های شهری، کامپیوترهای رومیزی، استندهای نمایشگاهی (پاپ آپ، رول آپ، کاتالوگ)، صندلی‌های مدیریتی، میز ورک‌شاپ، گل‌آرایی، لوازم پذیرایی، آبسردکن، سماور برقی، قهوه‌ساز، چای‌ساز، فر، مایکروویو، دستگاه اسپرسو، وسایل گرمایشی و سرمایشی، کولرهای پرتابل گازی و آبی، بخاری‌های ثابت و پرتابل، پاراوان، پارتیشن، میزهای سی‌آی‌پی و... بسیاری دیگر از تجهیزات مشابه در غرفه‌ها استفاده می‌شود.

 

بخریم یا اجاره کنیم؟

لوازم و تجهیزات استفاده شده، با تغییر شکل ظاهری غرفه، به نوعی بیانگر شخصیت سازمانی شرکت‌هاست. هر چند که اگر یک شرکت همه ساله لوازم فوق را خریداری کند، متحمل هزینه گزافی (شامل خرید، نگهداری، انبارداری و...) خواهد شد. علاوه بر اینکه تغییرات اجتماعی باعث می‌شد، بسیاری از تجهیزات در سال‌های بعد اصطلاحا دمده شده و قابل استفاده نباشد.

برخی از لوازم تجهزات استفاده شده در غرفه (میزهای اطلاعات، صندلی‌های سی‌آی‌پی، مبلمان وی‌آی‌پی) تاثیر زیادی بر زیبایی ظاهری دارد.

شرکت‌ها و محصولات مختلف و فراوانی در بازار تجهیزات نمایشگاهی وجود دارد. البته اغلب مجموعه‌های ذکر شده، به صورت دائم در نمایشگاه حضور ندارند. نقطه ضعفی که در بسیاری از موارد هزینه‌های زیادی را بر طرفین تحمیل می‌کند. زیرا در صورتی که صورت سفارشات در لحظات پایانی و روزهای نمایشگاه نیاز به تغییر داشته باشد، این شرکت‌ها قادر به تامین آن نیستند.

توجه کنید که کیفیت تجهیزات و شیوه ارائه محصول، بیشتر از هر تبلیغاتی شخصیت سازمانی شما را در کنار انبوهی از رقبا نشان می‌دهد. در واقع این هنر طراحی و چیدمان غرفه است که هوشمندانه مخاطب را تشویق به بازدید می‌کند.

در کل ذکر این نکته ضروری است که این تجهیزات برای استفاده سه روزه در نمایشگاه، بهتر است اجاره شود. زیرا خرید آن هزینه هنگفتی را به غرفه‌دار تحمیل خواهد کرد.